آیا میتونم این زن شوهر دار را محکوم کنم به دلیل اغفال پسر مجرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۱۶۰ #41002698

سلام. من یک پسر مجرد هستم
زن داییم بهم پیشنهاد داد که اگعه خرجم کنی از داییت جدا میشم و زنت میشم. منم شیش ماه تمام خرجش کردم . بعدش خودش کشید کنار و رفت.. آیا میتونم این زن شوهر دار را محکوم کنم به اغفال پسر مجرد؟ تماس های طولانی هم با خط بنده داشته.. پیامک های عادی هم با من داشته

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ملاحظه کامل مدارک و شنیدن اظهارات شما
میتوان دادخواستی جهت مطالبه وجوه پرداختی مطرح کرد
و در خصوص رابطه با ایشان در صورت اثبات هردوی شما محکوم خواهید شد

باتوجه به توضیحات شکایت اغفال پسر مجرد معنا ندارد . چون شما ششماه باایشان درارتباط بودید و خرجش کردید

با سلام (شما می توانید شکایت کنید هم حقوقی هم کیفری، لکن نه تنها قویا به نتیجه مدنظرتان نخواهید رسید ،بلکه احتمال اینکه نتایج حاصله بر علیه شما باشد، بسیار زیاد است). اولا به دلیل پذیرفتن شرایط و پیشنهاد ایشان و ادامه دادن به رابطه ، (طبق اعتراف و اقرار خودتان، ضمن طرح شکایت)به همراه ایشان ،محکوم به داشتن روابط نامشروع می شوید. ثانیا قطعا نمی توانید ثابت کنید که ایشان شما را اغفال کرده و پیشنهاداتی اعم از مالی و غیرمالی داشته و البته اثبات و عدم اثبات این موضوع هم اهمیتی برای دادگاه ندارد و نفس عمل ،یعنی ارتباط نامشروع و درجه و میزان آن برای دادگاه قابل اهمیت است .لذا باز هم هر دو نفر متهم می شوید.هم چنین به فرض محال ،در صورت اثبات اغفال شما ،توسط ایشان ،باز محکوم هستید به داشتن رابطه با زن متاهل با علم به تاهل ایشان و دیگر دلایل که فقط چند مورد را به عنوان مثال می گویم :۱- قانون عدم اطلاع از جرم بودن این فعل را تحت هیچ شرایطی نمی پذیرد۲- ارتباط نامشروع با زن متاهل (تقریبا طولانی) ۳- امکان اتهام به دادن رشوه جهت جدا شدن از همسرش و غیره .... ثالثا به محض شکایت و فراگیر شدن موضوع ، احتمال بسیار زیاد هر دو نفر ،مورد شکایت از جانب شوهر ایشان قرار خواهید گرفت که قسمت سخت مسئله خواهد بود.

مخاطب عزیز
متن تماسها مهم است. امکان محکومیت دو طرف هم وجود دارد.
لذا باید پرونده رویت گردد تا پاسخ کاملتری ارایه گردد