آیا میتونم هزینه تاخیرش هم بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۱ #40990771

سلام
من یک چک داشتم و ابتدا هزینه ی تاخیر تادیه رو نمیخواستم اما بعد از اینکه درخواست اعسار زده شد و من قبول کردم اون شخص از پرداخت قسط خودداری کرد و اینکه الان حکم جلب رو گرفتم و فقط توی اون هزینه های دادرسی ذکر شده و تاخیرش نیومده

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید دادخواست تاخیر تادیه را مطرح کنید

سلام
بابت خسارت تاخیر تادیه جداگانه دادخواست بدهید.

برای گرفتن تاخیر درتادیه حتما می بایست شما دادخواستی جداگانه به دفتر خدمات قضایی علیه ایشان تقدیم کنید

با سلام جهت مطالبه تاخیر در تادیه چک می توانید دادخواست جدا مطالبه نمایید