درصورتی که متهم طبق ماده ۱۹۷ آیین دادرسی حق سکوت انتخاب کند و حکم اتیان سوگند بیاید و قسم نخورد مجرم است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۵۵ #40974092

سلام
به عنوان ضرب و جرح از بنده شکایت کذب شده
پس از حضور در کلانتری بنده تمام اظهارات شاکی را رد کردم وطبق ماده ۱۹۷ آیین دادرسی از حق سکوت استفاده کردم.

بنده شاهد دارم که ضرب وجرحی نشده واظهارات کذب می باشد.

نحوه رسیدگی چگونه می باشد؟سریعا حکم اتیان سوگند صادر می کنند؟
به علت اعتقاداتی که دارم قسم به قرآن را جایز نمی دانم
اگر قسم نخورم مجرم شناخته می شوم؟

اگر هر دو طرف(شاکی ومتشاکی)شاهد بیاورند و شهادت بدهند
چگونه می شود؟

ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شاکی باید ادعای خودرا احرازو اثبات نماید.

با احترام میتوانید سکوت کنید و شاکی مدعی است و باید ادعای خود را ثابت کند.

پرونده شما کیفری و به اتیان سوگند نمیرسد شما میتوانید سکوت کنید شاکی باید دلیل بیاورد

سلام
شاکی موظف است برای ادعای خود دلیل بیاورند.

درود
در صورتی که شهادت تعارض داشته باشد هر دو شهادت ساقط می شود.

نه سکوت جرم است و نه سوگند نخوردن

با سلام و احترام

سکوت حق شماست و جرم محسوب نمی شود.