ادعا میکنه من میخوام تا دو هفته دیگه منزل را توقیف و پلمپ کنم، آیا میتونه چنین کاری کنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۹۴ #40960910

با سلام.همسرم مدتی است قهر کرده و به منزل پدرش مراجعت کرده. منزل مسکونی ما سه دانگ سه دانگ به نام من و همسرمه(البته من دارم قسط بانک مسکن را می دهم) همسرم ادعا میکنه من میخوام تا دو هفته دیگه منزل را توقیف و پلمپ کنم. آیا میتونه چنین کاری کنه؟ یعنی من برم تو خیابون بخوابم؟ تا موقعیکه طلاق نگرفت میتونه بیاد جهیزیه را ببره؟ با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود توقیف امکان پذیر است پلمب خیر

اینکه منزل پلمب شود تا دوهفته دیگه صحت ندارد . منزل پلمب نمیشود .‌ و منظورازتوقیف یعنی خانه قابلیت فروش نداشته باشد

می‌تواند با توجه به مشاء بودن ملک دادخواست خلع ید شما را بدهد که ا ز دو هفته بیشتر زمان می‌برد.
برای جهیزیه می‌تواند دادخواست استرداد جهیزیه قبل از طلاق بدهد و حتی در صورت تقاضای تامین خواسته حتی می‌تواند جهیزیه را قبل از رای استرد اد توقیف نماید.

همسر شما میتواند با توجه به شریک بودن در ملک،توقیف آنرا اولا از باب خلع ید مشاعی بگیرد و یا بابت مهر از طریق اجرای ثبت سهم شما را بازداشت کند و النهایه دادخواست استرداد جهیزیه اش را بدهد و جهیزیه متعلق به خودش را ببرد.و همچنین در قبال دادخواست تمکین شما،مراجعت خود را منوط به تهیه منزل و لوازم زندگی کند.شما میتوانید در قبال توقیف ملک استناد به پرداخت اقساط ملک کنید و پولهای پرداختی توسط خودتان و همچنین به مبایعه نامه ملک که به نام خودتان می‌باشد.در صورت پذیرش توسط مرجع قضایی یا ثبت تو قیف ملک منتفی است.

توقیف میتواند انجام دهد ولی پلمپ خیر . توقیف شد بابت مستثنیات دین اعتراض بزنید.