به نظر شما چه حکمی برای من صادر شود با توجه به این که من هیچ گونه سابقه کیفری ندارم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۲۰ #40955261

با سلام بنده و دوستانم در ماشین من در حال حرکت بودیم و یک لیتر مشروب الکلی در ماشین وجود داشت در راه در ایست بازرسی مرزبانی متوقف شدیم و مشروب از داخل ماشین پیدا شد در صورتی که هیچ کدام از ما از مشروب نخورده بودیم فردای ان روز به دادگاه رفتیم و چون هیچ کدام از وجود مشروب در ماشین ایجاد اطلاع نکردیم قاضی چون من صاحب خودرو بودم به گردن من گذاشت و دوستانم تبرعه شدن و من را هم به قید ضمانت آزاد کردن و خودرو ‌هم آزاد شد به نظر شما چه حکمی برای من صادر شود با توجه به این که من هیچ گونه سابقه کیفری ندارم و از مشروب استفاده نکرده بودم و حتی در صورت جلسه بازرسی هم نوشته شده بود که فقد حمل کردن . با تشکر اگر جواب دهید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حبس
شلاق
جزای نقدی

با درود حبس شلاق جزای نقدی.

سلام
مجازات حمل مشروب عبارتست از تا یکسال حبس،۷۴ ضربه شلاق و جزای نقدی معادل ۵ برابر ارزش عرفی آن و از دادگاه میتوانید تقاضای تخفیف یا تعلیق اجرا نمایید

تا یکسال حبس،۷۴ ضربه شلاق و جزای نقدی معادل ۵ برابر ارزش عرفی مشروب ضبط شده

سلام
برای بار اول مرتکب جرم حمل مشروبات الکلی شده اید فقط جزای نقدی خواهید شد

سلام
علی الاصول تا یکسال حبس،۷۴ ضربه شلاق و جزای نقدی معادل ۵ برابر ارزش عرفی آن می باشد.اما اصولا جزای نقدی صادر می شود.

سلام.طبق ماده ۷۰۲و۷۰۳قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات ممکن است از شش ماه تا یکسال حبس و دو تا سه برابر ارزش مشروبات الکلی محکوم شوید.چون سابقه کیفری ندارید تخفیف مجازات به شما میدهند