زوجه میتواند درخواست تصنیف اموال دهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۵ #40953689

با سلام
اگر اموالی قبل از ازدواج داشته باشیم اما سند آن بعد از ازدواج ثبت و چاپ شده باشد ایا زوجه میتواند درخواست تصنیف اموال دهد (برای مثال ملکی خریده بودم چندین سال قبل از ازدواج اما سند تک برگش بعد از ازدواج صادر شده).
ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هرچند شما فرموده اید ملک مربوط به قبل ازدواج است اما اگرشوهر نتواند ثابت کند زوجه میتواند بهره‌مند شود ولی اکرثابت شود ملک قبل از ازدواج بدست آمده وصرفا سند بعد ازدواج اخذ شده جزءاموال تصنیفی نیست مآلا زن باید انصاف خودرا جاری کند و نسبت به مالی که قبلا بدست آمده از جهت تصنیف وارد نشود

با سلام..
با ارائه قولنامه قبلی و شهادت شهود، به راحتی می توانید وقوع مال قبل از ازدواج را ثابت کنید.. که با اثبات مالکیت قبل از ازدواج، مال مذکور مشمول شرط تنصیف نمی شود..
موفق باشید..

خیر مشمول شرط تنصیف نمی شود

باسلام
در صورتیکه اتوانید اثبات نمایید این اموال یا املاک قبل از ازدواج بوده یا خریداری شده باشد زوجه مستحق آن نخواهد بود

شروط تنصیف مال را مطالعه بفرمایید. اگر حتی یکی از آنها احراز نشود شرط تنصیف قابل اجرا نیست.
معمولا به ندرت مورد پیدا میکند.

باسلام
درصورتی که تقاضای طلاق از جانب شما باشدودرخواست در اثر سوء رفتار و سوء معاشرت زوجه و یا تخلف زوجه از وظایفش در قبال شمانباشدشرط تنصیف اجرامی گردد.اگر قرارداد یاقولنامه یاشهودی دارید که اثبات کنید دارایی شما برای قبل ازعقد بوده برای اثبات به آن استنادکنید

با سلام و احترام
اگر بتوانید صحت ادعای خود را با استفاده از قولنامه ی تنظیمی قبل از ازدواج و شهادت شهود و... ثابت کنید، آن ملک مشمول شرط تنصیف نمی‌شود