آیا میتوان ارثیه پدرم رو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۹۳ #40930911

با سلام خدمت وکلای گرامی
پدر و مادر یه بنده خدایی فوت کردن که الان هیچ یک از ورثه حاضر به تقسیم ارث و فروش ملکی که از اموال ماترکه می‌باشد نیستند که ۵ برادر و ۳ خواهر می‌باشند که جز یه نفر ، مابقی زندگی مرفه ای دارند جز یک نفر که ارثه پدری شو میخواد
آیا این یه نفر میتونه به ارثیه پدریش برسه ؟
چه راهکاری پیشنهاد میکنید

مشاوره حقوقی ارث
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بدوا گواهی حصر وراثت را اخذ نمایید و در مرحله بعد دادخواست تقسیم ترکه ارایه کنید...

بدوا گواهی حصر وراثت را اخذ نمایید.

بادرودوسلام بدوا به دریافت گواهی انحصاروراثت اقدام نمایید.

با سلام
بدوا گواهی حصر وراثت را اخذ نمایید و در مرحله بعد دادخواست تقسیم ترکه را در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

باسلام
بله میتوانید تقاضای تقسیم ماترک تقدیم نماید

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کرده سپاه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تقسیم ترمه بدهید

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید