آیا میتوان علیه ایشان اقامه دعوا کرد و به نتیجه رسید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۴۳ #40847861

سلام یک مشاور بورس با اخذ مبلغی از بنده گفتند فلان سهم را بخرید بزودی رشد میکند بعد از اینکه سهم را خریدم دچار ضرر هنگفت شدم و ۶۰ درصد سرمایه ام از دست رفت

مشاوره حقوقی بورس
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت وجود ندارد.

سلام اینکه به شما گفتند بزودی رشد میکند و اگر با وعده و جلب اعتماد شما و امید واهی به رشد سرمایه ازشمامبلغ زیادی دریافت کرده اند از مصادیق کلاهبرداری وقابل تعقیب است ولیکن اگر صرفا بعنوان مشاور به شما پیشنهاد کرده اند که فلان سهم را بخرید و رشد میکند و اینچنین نشده قابل تعقیب کیفری نمیباشد و این ریسک در بورس وجود دارد و در سال گذشته سرمایه تعداد زیادی از مردم به تاراج رفته است

با سلام .خیر امکان شکایت و اقامه دعوا در خصوص وجود ندارد.

کاربر گرامی

اقتضای فعالیت در بازار سرمایه سود یا زیان است و کسی نمی تواند سود مطلق را تضمین کند، مشاور نیز بابت مشاوره و پیشنهاد مبلغی را از شما گرفته که اشکالی بر آن وارد نیست.

خیر بازار بورس قابل پیش بینی نیست و سود و زیان و ریسک دارد ایشون بعنوان مشاور صرفا نظرشون رو ارائه دادن و حق المشاوره با رضایت شما دریافت کردن نمیتوانید ب صرف یک مشاوره از ایشان شکایت کنید

شرایط ایجاد شده در بازار بورس خارج از اراده و توان شخص بوده بنابراین دعوایی متوجه ایشان نیست

با درود متاسفانه طرح دعوا در این خصوص اصولا به نتیجه نمی‌رسد، طرح شکایت در اینجا مصداق جمله =تیری است در تاریکی.