آیا می‌تونه از طریق مدارک من از شخص دیگه ای کلاهبرداری کنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۲ #40846162

سلام وقت بخیر ، چند وقت قبل از طریق تبلیغات یکی از صفحات اینستاگرام ، با صفحه ای آشنا شدم که مدعی بود میتونم بر اساس سابقه برام مدرک دانشگاهی آماده کنه، حدود شصت میلیون هم در دو مرحله ازم گرفت ، ولی متاسفانه بعد ارسال مدرک و استعلام مشخص شد مدرک جعلیه، از اون طرف دو تا شماره تماس دارم که پاسخگو نیست و یه شماره حساب که واریز و به اون شماره انجام دادم ، از طریق دوستانم در بانک اطلاعات ثبت شده برای اون شماره رو بدست آوردم ، سوالم اینه که آیا میشه از طریق مراجع قضایی شکایت کنم و پیگیر بشم ؟؟ آیا با شکایت خود من هم به عنوان کلاهبرداری ممکنه محکوم بشم؟؟؟ و اینکه من برای دریافت مدرک یه سری اطلاعات مثل عکس از کارت ملی و شناسنامه براش فرستادم آیا می‌تونه از طریق مدارک من از شخص دیگه ای کلاهبرداری کنه؟؟؟ تشکر از لطف شما

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان طرح دعوا از جنبه کیفری ،حقوقی تحت عنوان کلاهبرداری رایانه ای یا مطالبه وجه وجود دارد

باسلام
ازایشان به اتهام کلاهبرداری شکایت کنید ازکپی مدارک بدون اصل امکان سوء استفاده وجودندارد.

دادخواست حقوقی مطالبه وجه به طرفیت ایشان مطرح نمایید
سواستفاده از عکس مدارک هویتی ممکن است

با سلام
می توانید با معرفی پیج و اطلاعات دیگر شکایت کلاهبرداری رایانه ای کنید و هم اینکه مطالبه وجه به طرفیت صاحب حساب

با سلام می توانید تحت عنوان کلاهبرداری طرح شکایت کنید البته که دادخواست مطالبه وجه هم می‌توانید مطرح کنید . امکان سو استفاده از مدارک متصور است .