محکوم به ۱۵۰۰۰۰۰۰تومان به صندوق دولت شدم چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۳۵ #40828515

اصلا به من اطلاع داده نشده هفته پیش میخواستم ماشینمو بفروشم دیدم شکایت دارم پیگیر شدم دیدم یک سال پیش شخصی شکایت کرده این ماشین به ماشین من زده و رفته در لواسان که اصلا اونجا من نرفتم حالا چیکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.ابتدا واخواهی بدید بعد با بررسی پرونده از مستندات مطلع شوید و اگر رای صادر شده واخواهی بعد تجدیدنظر کنید

سلام .اگر رای بدون حضور شما صادر شده وعیابی است که واخواهی واعتراض زنید .

سلام می توانید واخواهی نمایید

اگر رای غیابی است واخواهی نمایید

سلام
اگر رای غیابی صادر شده واخواهی نمایید .

به مرجع صادر کننده حکم مراجعه کنید.

موضوع را حضوری پیگیری نمایید.