اعتراض به رای مهریه چگونه می باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۸ #40825411

با سلام
اینجانب محکوم به پرداخت ۱۱۴سکه در دادگاه بدوی شدم. حال میخوام اعتراض بزارم. هزبنه دادرسی زیاده ندارم. و همین طور کارگرم ندارم مهریه رو بدم.
برای اعتراض باید چکار کنم؟؟ آیا باید اعسار از مهریه هم همراه با اعسار از هزینه دادرسی بزارم؟؟
راهنماییم کنید لطفا

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا میتوانید ضمن اعتراض به رای مهریه اعسار از پرداخت هزینه دادرسی تجدید نظر خواهی را نیز درخواست نمایید.
بعد از اینکه رای مهریه قطعی شد میتوانید دادخواست اعسار و تقسیط مهریه را هم بدهید.

سلام شما می توانید ضمن اعتراض به دادنامه صادر شده از پرداخت هزینه دادرسی نیز اعسار دهید

اعتراض به رای نتیجه ای ندارد و در آخر بایستی مهریه را بپردازید پس بهتر است درخواست اعسار از پرداخت مبلغ محکوم به ( مهریه ) را بدهید تا به اقساط مهریه را بپردازید .

- باید اعسار از هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظر بدهید . لیکن چون مهریه مستند به سند رسمی است لذا رای صادره قطعا در دادگاه تجدیدنظر تائید خواهد شد .
- بهتر است به جای طی این مراحل ضمن تسلیم به رای ، دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را بدهید تا مهریه تقسیط شود .