موتوری خریدم که سند ندارم برای الزام به تنظیم سند باید از شخصی که خریدم درخواست سند کنم یا فروشنده اولی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۵ #40812458

با سلام من موتوری رو خریدم که موتور چهار دست چرخیده ، اما سند نخورده. من مشخصات نفر اول رو پیدا کردم ، آیا باید از نفر اول شکایت الزام به سند بکنم یا از فردی که موتور رو خریدم و سوال دوم اینکه آیا اون نفر اول میتواند برام سند بزند یا خیر باید به تعداد نفراتی که برگه سبز داشتن موتور سند بخورد تا به من برسد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
از شخصی که خریده اید .

سلام باید علیه همه ایادی قبلی تا صاحب سند طرح دعوی اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند مطرح کنید . بعد از قطعیت حکم ، سند مستقیما به نام شما صادر می شود .

با سلام و وقت بخیر
نسبت به همان شخصی که موتور رو خریداری نموده اید، دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید .