ایا بنده میتونم درخواست اعسار بدم با توجه به اینکه ایران نبوده ام؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #40778244

با سلام،ببخشید خانم بنده درخواست مهریه رو داده و بنده در اون زمان در ایران نبوده ام،با توجه به اینکه شنیده ام تنها یک ماه بعد از درخواست میشه تقاضای اعسار داد ایا بنده میتونم درخواست اعسار بدم با توجه به اینکه ایران نبوده ام یا خیر و امکان این درخواست از بنده سلب شده؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام. طبق قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی چنانچه محکوم‌علیه(شما) خارج از مهلت مقرر ، دعوای اعسار خود را اقامه کنید، هرگاه محکوم له(همسر شما) آزادی شما را بدون اخذ تامین بپذیرد یا محکوم‌علیه به تشخیص دادگاه کفیل یا وثیقه معتبر و معادل محکوم‌به ارائه نماید، دادگاه با صدور قرار قبولی وثیقه یا کفیل تا روشن شدن وضعیت اعسار از حبس محکوم‌علیه خودداری و در صورت حبس، او را آزاد می‌کند.