بیمه بیکاری قطع شده چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۱ #40767598

سلام.بنده وبرادرم وخواهرم مالکیت مغازه سوپر مارکتی راداریم که جواز کسب ان بنام برادم هست وحدود ۱۳ سال سابقه بیمه داریم و بعلت بیماری کرونا و تعدیل نیرو با ینجانب احتیاجی نبود ولذا تقاضای بیمه بیکاری کردم و قبول شده و۶ ماه هم پرداخت شد ولی الان بواسطه اینکه شما مالک مغازه هستید کرفرما حساب شده وبیمه بیکاری من را قطع کرده ایا درست یاخیر وراه حلی دارد

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام باید اثبات کنید مالک نیستید

با سلام ، مطابق قانون سازمان تامین اجتماعی چنانچه کارگری از بیمه بیکاری استفاده می کند بنابر گزارش بازرس بیمه اشتغال به کار وی محرز شود بیمه بیکاری نامبرده قطع می گردد و مطابق قانون بایستی حق بیمه ماهیانه به شعبه مربوطه پرداخت نماید ، و اگر چنانچه شما توانایی
اثبات بر خلاف این موضوع را دارید می تواند با اقامه دعوا بر علیه سازمان تامین اجتماعی احقاق حق کنید .

سلام با توجه به اینکه جواز کسب به اسم شما هستش طبق روابط کارگر و کارفرمایی عملادراهی وجود نداره و استشهاد مورد تایید وزارت کار نیستش.ابتدای امر به واحد بیمه بیکاری اداره کار محل کار مراجعه کنین،در صورت عدم تایید اعتراض خود را در سامانه ساجد به دیوان عدالت آخرین شانس شما خواهد بود

با مدارکی چون جواز کسب و شهادت شهود بایستی اثبات برسانید مالک نمی باشبد

سلام
اشخاصی که بیمه بیکاری دریافت میکنند به منظور جلو گیری از فعالیت مجدد ، توسط بازرس تامین اجتماعی به صورت دوره ای و نا محسوس کنترل میشوند ، لذا برای اثبات عدم فعالیت خود با ارایه مستندات به ایشان مراجعه نمایید

سلام و درود
چون مالک مغازه هستید در صورت عدم فعالیت سوپر مارکت با ارائه مستندات و تقاضای کارشناس بیمه جهت اثبات ادعا اقدام نمایید .

سلام به اداره بیمه مراجعه کنید و اعلام کنید که تنها و صرفا مالک هستید و فعالیتی ندارید