آیا اثبات تخلف کارشناس در کانون از موارد اعاده دادرسی است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۳۰ #40766684

با سلام خدمت اعضای محترم گروه وکلا
عرض شود که بنده بر علیه شخصی به جرم ممانعت از حق شکایت کرده ام نظریه کارشناس یک نفر به نفع من نوشته شده بود متشاکی اعتراض نمود و کارشناس سه نفره بر علیه بنده نظر داد و مجددا بنده درخواست هیت پنج نفره کردم کارشناسان نیز بدون توجه به مستندات بنده بر علیه اینجانب اظهار نظر کردند و نهایتا رای بدوی بر علیه بنده صادر گردید و بنده اعتراض نمودم دادگاه تجدید نظر نیز رای را تایید نموده و رای بر اساس نظریه کارشناسی صادر گردیده است کارشناسان به هیچ یک از مدارک ابرازی اینجانب توجهی نکردند و تمام ما وقع را ذکر نکردند و در اظهار نظر کارشناسی به هیچ از یک از مدارک اینجانب توجهی ننمودند و مسامحه و سهل انگاری کردند حالا سوال بنده حقیر از شما بزرگواران اینست که ۱.آیا محکومیت انتظامی کارشناس در کانون کارشناسان در رای پرونده تاثیر خواهد گذاشت۲. آیا محکومیت انتظامی از موارد اعاده دادرسی در پرونده است؟ ۳. بنده چطور از موارد اعاده دادرسی در مورد تخلف کارشناسان استفاده کنم؟ ممنون از پاسخ دهندگان گرامی موفق و موید باشید

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان اقدام می باشد.

اگرنظریه کارشناسی طورکلی مخدوش باشد بله

بله می توانید اقدام کنید.

سلام، این مورد نمی تواند از موارد اعاده دادرسی باشد، مگر دلیل جدیدی داشته باشید یا حیله و تقلبی به کار رفته باشد .... .

با درود محکومیت کارشناس از جهات اعاده دادرسی نیست.

درود
می توانید با استناد به جهت به دست آمدن دلیل جدید اعاده دادرسی کنید.

درود بر شما، چنانچه مبنای صدور رای به طور کامل نظریه کارشناسی باشد، که بعید است، درخواست اعاده دادرسی به زعم بنده منعی نخواهد داشت.