همین اظهارنامه ها و رای تصرف عدوانی اجرا شده دلیل بر تخلف از شرط محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۴ #40756480

سلام روز بخیر وکلای گرانقدر
در حکمی مربوط به دعوای رفع تصرف عدوانی داماد از ملک پدر زن، متن رای صادره اینه :
"حق استفاده از ملک بصورت شرط ارتکازی عرفی مشروط به حسن معاشرت با همسر بوده و با انتفاء شرط، اصل حق مشروط نیز منتفی گردیده است"
.
زوجه و پدرش باهم اظهارنامه دادن که ملک رو تخلیه کن و ملک تهیه کن تا تمکین کنم تا این لحظه پدرم محیا کرده بود الان پشیمون شده!(به نوعی شرط صفت محسوب میشه که صفت خاصی به خود دادن اما خودشون اصرار بر تخلیه کردن برای تمکین)
حکم الزام به تمکین زوجه هم صادر شده و ۳ماهه درحال اجراست (تمکین نمیکنه) اما نفقه پرداخت میشه
.
۱- و حق فسخ نکاح ایجاد میکنه برای زوج؟!!
۲- شروط ۱۲ گانه که تخلف از اونا، نشان از سو معاشرت زوج هست، محقق نشده که زوجه طلاق بگیره، این رای صادره قابل اعاده دادرسی هست؟
__
، زوجه مشکل روانی هم داره بارها خودکشی کرده قبل از عقدم ظاهرا این مشکل رو داشته اما نگفتن،
و خیلی چیزای دیگه که تازه رو شدن
ایا حق فسخ نکاح برای زوج ایجاد نمیشه؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به قاطعیت نمی توان اظهارنظر نمود.

با درود .مساله ای که مطرح کردید باعث فسخ نکاح نمی شود برای پاسخ قطعی نیاز به بررسی مدارک است.

برای اظهارنظر باید اسناد و مدارک شما بررسی شود

درود بر شما، در این مورد بهتر است از طریق مشاوره با احدی از متخصصین بنیاد اقدام نمایید، ارائه نظر تخصصی مستلزم بررسی دقیق است.

با درود به قاطعیت نمی‌توان اظهارنظر کرد اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی ‌‌ جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

نیاز به برسی جزییات وجود دارد

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد