آیا فسخ قولنامه خودرو امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۸ #40746158

با سلام.
فسخ قولنامه فروش خودرو _ به دو دلیل ۱_ پرداخت نکردن ثمن معامله ۲_ ارزان بودن. برای نوشتن قولنامه به خانه خریدار که همسایه مادر بزرگم رفتیم. قرار شد ۷ میلیون تومان برام کارت به کارت کنه و جک بهم بده برای دو هفته بعد. ولی چون مدارک ماشین پیشم نبود که مشخصات خودرو رو داخل قولنامه بنویسیم.گفت امضا کن فردا مدارک رو اوردی بهت پول میدم. چون همسایه بود ماشین رو بهش دادم.روز بعد بهم گفت بیا ماشین رو ببر تعمیرگاه ارتفاع شو بلند کن. بعد از تعمیرگاه رفتم ماشین رو بهش تحویل بدم خانه نبود گفت فردا بیا. روز بعد بهش زنگ زدم گفتم پرسیدم با این قیمت دیگه نمیتانم ماشین بخرم.پشیمان شدم.گفت چند تا وسایله داخل ماشینه رو برام بیار. براش وسایل رو بردم و اون هم سویچ یدکی ماشینم رو بهم پس داد.امروز از کلانتری بهم زنگ زدن گفتن ۱۴ ساعت ۱۰ صبح بیا کلانتری. بهش زنگ زدم گفتم چرا شکایت کردی گفت ماشینم رو دادم ببری تعمیرگاه دیگه پس نیاوردی شکایت خیانت در امانت کردم.گفتم پولی بین ما رد دو بدل نشده میگی ماشینم. گفت پول نقد بهت دادم چک هم بهت دادم.ولی به من پول و چک نداده. خریدار وکیل دادگستری و به من قولنامه نداده هر چی بخواد داخل قولنامه مینویسه. لطفا راهنمایی کنید.چطوری ثابت کنم دروغ میگه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ..

البته برای جواب جامع و کامل نیاز به مطالعه ی قولنامه ست که در صورت تمایل تلفنی توضیح کامل داده می شود .
علی ایحال ، شما میتوانید استناد کنید به اینکه اگر پولی پرداخت کرده ، رسید آنرا ارائه کند . و البته شهادت شهود هم موثر است .

سلام.اگر شهودی داریدمیتوانید اقدام کنید ولی اگر ندارید و نسخه قرارداد را هم به شما نداده باشد در مشکل بزرگی افتادید.