با صدمه دیدن در حین کار چطور دیه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۹ #40740859

بنده حین کار پای سمت راستم عمیق سوخته، به زبان پزشکی، سوختگی درجه ۳، که بالاترین درجه سوختگیه ۳ تا عمل انجام دادم
۲ تا عمل با بیهوشی برداشت ضایعات
۱ عمل بیحسی از ساعد پای راستم پوست کندن، گزاشتن روی سوختگی ران پای راستم
العان نمیدونم از چه راهی شکایت کنم، واسه دیه
بیمه تامین اجتماعی هستم

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت طرح نمایید تا به پزشکی قانونی ارجاع داده شوید

شکوائیه به دادسرای محلتان تقدیم که قاضی دادسرا تحقیقات را انجام میدهد و به مرجع انتظامی دستور لازم را مبنی بر بازرسی از محل سانحه توسط بازرس اداره کار و معرفی شما به پزشکی قانونی صادر می کند و در صورت قصور از طرف دیگری دیه تعیین می گردد

با سلام سریعا شکوائیه به دادسرای محلتان تقدیم که قاضی دادسرا تحقیقات را انجام و به مرجع انتظامی دستور لازم را مبنی بر بازرسی از محل سانحه توسط بازرس اداره کار و معرفی شما به پزشکی قانونی صادر می کند چنانچه در گزارش بازرس اداره کار مقصر خودتان نباشید به نسبت تقصیر دیگران مستحق دریافت دیه جراحات بوجود امده می باشید.