خریدار سود مشارکت را قبول نکرده و فروشنده نیز به تعهد خود در مبایعه نامه عمل ننموده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۵ #40738446

با سلام و احترام یک واحد آپارتمان برابر مبایعه نامه مورخه ۹۷/۴/۱۵ پیش خرید نموده ام تاریخ تحویل واحد ۹۷/۹/۳۰ و تاریخ تنظیم سند ۹۷/۱۲/۲۵ درج گردیده و ( جمله چهار میلیون ریال وام دارد ) نوشته شده است در تاریخ مبایعه نامه وام وجود خارجی نداشته و سازنده بدون اطلاع خریدار در تاریخ ۹۷/۱۰/۱۴ برای کل آپارتمان ۵ واحده بمبلغ ۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان وام با سود ۱۸/. وام دریافت نموده و کل آپارتمان در رهن بانک می باشد نظر بر اینکه خریدار سود مشارکت را قبول نکرده و فروشنده نیز به تعهد خود در ۱-۴ مبایعه نامه عمل ننموده با توصیف فوق تکلیف سود دوران مشارکت در هنگام تنظیم سند چگونه خواهد شد مضافا واحد را در تاریخ ۹۷/۱۰/۱۰ بطور ناقص تحویل گرغته ام/م

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما طبق مبایعه نامه تنظیمی میتوانید از دادگاه فروشنده را ملزم به تکمیل و تنظیم سند نمایید و در صورت امتناع ایشان میتوانید قرارداد را فسخ و اصل پول به همراه تاخیر تادیه تا یوم الوصول را از فروشنده مواخذه کنید