تهدید جانی و آزار و اذیت والدین توسط فرزند رو چطور پیگیری میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۹۷ #40719071

با سلام.بنده پدر و مادر پیری دارم.که یکی از برادرانم در حدود ۱۵ ساله که پس از طلاق ، پیش اونها زندگی می کنه.در این مدت اونها را کتک می زنه، با چاقو تهدید می کنه و موجب سلب آسایش از اونها شده.درمورد نحوه اقدام قضایی می خواستم سوال بپرسم که اولا اجازه ورود به منزل نداشته باشه دوما به دلیل عدم امنیت جانی، متعرض والدین در کوجه و خیابان نباشه.ممنونم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید علیه به اتهام ایجاد مزاحمت و ضرب شتم شکایت طرح نمایید با توجه به سن ایشان میتوان از ورود وی به منزل جلوگیری نمود

با توجه به کهولت سن که شما بیان میکنید سرپرستی آنها را از دادگاه درخواست کنید سپس از آن طریق علیه برادرتان اقامه دعوی کنید

با درود
شما ذی سمت برای طرح شکایت نیستید یکی از والدین شما می توانند به جرم ضرب و شتم، تهدید و سلب آسایش از اخویتان شکایت کنند و بعلت جایگاه پدر و مادری به شکایت آنها راحت تر رسیدگی و محکومیت صادر می کنند.

پدر و مادرتان می توانند علیه ایشان شکایت نمایند ،همچنین اگر به دلیل کهولت سن ناتوان از اداره امور خیش می باشد شما میتوانید مراتب را به دادستان منعکس فرمایید

با سلام بهتر است پدرتان علیه وی شکایت کیفری ضرب و جرح در دفتر خدمات قضایی مطرح نماید.

در موضوعات مطروحه بدلیل ذی سمت نبودن شکایت و طرح دعوایی از جانب شما متصور نیست لیکن پدر حق این را دارد ک فرزندش را ب خانه راه ندهد،آزار و اذیت جانی و تهدید اگر ایشان شکایت نمایند قابل پیگیریست

باسلام
در مواقعی که مطرح کردید از اورژانس اجتماعی۱۲۳ کمک بگیرید سپس با گرفتن وکیل برای پدر و مادرتان شکایت ایراد ضرب جرح لازمه را مطرح کنید