آیا همین حکم مبنی بر ناشزه بودن همسرم هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۱۰ #40716066

همسرم منزل مشترکمون رو بهمراه پدر و برادش ترک کرده نزدیک به ۱۵ ماه من مهریه نقد پرداخت کردم اجرت المثل نقد پرداخت کردم تا امروز که ابلاعیه زیر بدستم رسید پرداخت کردم جهازیه رو هم باور کنین همه رو نو و اکبند دادم بعد ۷ سال زندگی بگذریم سوالم بابت ابلاغیه و رای دادگاه بعد این رای ایا باید کار دیگری انجام بدم یا همین حکم به ناشزه بودن همسرم هستش.
ممنون میشم پاسوخگو باشین اگه تو سوالم جای کامل نبود بگین تا کاملتر توضیح بدم.
باتشکر

نظربه اظهارات خواهان موصوف - گزارش مربوط به معاینه محلی که حکایت از تناسب مسکن (اثاث
البیت) برای یک زندگی مشترک دارد و اینکه خوانده ادله ای که عدم تمکین از زوج را توجیه کند اقامه نکرده
است لذا دادگاه دعوای خواهان را محمول بر صحت تلقی می کند و طبق مواد ۱۱۰۲ - ۱۱۱۴ قانون مدنی حکم
بر محکومیت خوانده به تمکین در قبال وظایف خاص زناشویی صادر و اعالم می کند. رای صادر شده حضوری و
ظرف بیست روز پس از ابالغ قابل تجدیدنظر در محاکم محترم تجدیدنظر استان تهران خواهد بود./.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این حکم قطعی شده و همسر شما نسبت به تمکین اقدام ننماید، آن زمان ناشزه محسوب خواهد ش

با سلام
با اتمام فرجه قانونی برای اعتراض و قطعی شدن حکم ، همسر شما ناشزه محسوب شده و شما نیز میتوانید دادخواست ازدواج مجدد تقدیم دادگاه نمایید

با سلام
اجازه دهید مواعد گفته شده در قانون سپری شود و در صورتیکه همسرتان اقدام به تجدیدنظر خواهی نکرد و حکم قطعی شد ، ایشان بر طبق قانون ، ناشزه هستند .

پس از گذشت مهلت تجدیدنظر و قطعیت رای و اجرایی نشدن ، بله ایشان ناشزه محسوب شده و نفقه جاریه به ایشان تعلق نمیگیرد و به این استناد میتوانید از دادگاه تقاضای تجویز ازدواج مجدد بخواهید

اگر این حکم قطعی شده و همسر شما نسبت به تمکین اقدام ننماید، آن زمان ناشزه محسوب خواهد شد