ایشون حاضر به ابطال وکالت نامه تفویضی نیستن؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۷ #40711759

با عرض درود فراوان خدمت شما
بنده یک قطعه زمینی را از دو نفر که هرکدام سه دانگ را دارا بودند بصورت وکالت بلاعزل و اقرارنامه ثبتی مبین بر دریافت حق و حقوق خریداری نمودم پس از پیگیری موفق به اخذ سند بنام مالکین اولیه شدم که بمن وکالت بلا عزل داده بودند.بنابر مشکلی که برای اینجانب بخاطر مهریه همسرم ترس از توقیف این ملک را داشتم به یکی از همکارانم تفویض وکالت نمودم به رسم امانت تا رفع مشکل کنم الان که مشکلم رفع شده ایشون حاضر به ابطال وکالت نامه تفویضی نیستن لازم به ذکر هست که هیچگونه معامله ای بین من و ایشون صورت نگرفته است
جهت انتقال سند بنام خودم و یا اعطای وکالت به دیگری از طریق دفتر ثبت اسناد اقدام نمودم ولی سر دفتر اظهار داشت چون وکالت را تفویض نموده اید امکان اعطای وکالت مجدد ندارید و این در صورتیست که حق ضم وکیل و امین و همچنین انجام مورد وکالت رو از خودم سلب نکردم لطفا راهنمایی فرمائید.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست مگر در شرایطی

وکالت بسته به نوع و مورد قاعدتا زمان داره پس مادام و همیشگی نیست و متاسفانه از چند دهه پیش تا کنون اصطلاحاتی وارد برخی عقود گردید که خلاف مقتضی ذات عقد بود ولی عرف شد لیکن اگر شما اظهارنامه ای با موضوع عزل وکیل بفرستید ایشون منعزل فرض میشن علی هذا در ضمن یک عقد چطور وکالت برای خریداری به نفع خودتون منعقد کردید چنین عقدی باطل و غیر موثر میباشد و اگر نیاز به مشاوره بیشتری دارید در خدمتم

با سلام و آرزوی بهروزی برای شما، در صورتی شما قبل از ایشان موضوع وکالت را انجام بدهید وکالت از اعتبار خارج میشه

وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست لاکن در صورتی شما قبل از ایشان بتوانید موضوع وکالت را انجام دهید وکالت از اعتبار خارج خواهد بود

سلام . اگر در وکالت انجام عمل توسط خود را ساقط نکرده اید خودتان نسبت به انتقال مالکیت به شخص دیگه اقدام کنید ولی اگر این گونه تنظیم وکالت نشده از طریق طرح دعوی در دادگاه اقدام کنید