چگونه از همسر صیغه ایم شکایت کنم خانوادم متوجه ازدواج مجددم نشوند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۷ #40708416

سلام خدمت بزرگوارن عزیز لطفا و خواهشن راهنمایی بفرماید از شر این شیطان چگونه خلاص شوم
۲ سال پیش در محل کارم با خانمی آشنا شدم که برای بستن قرارداد با شرکت وارداتی به من مراجعه کرده بود خیلی زن عجیبی بود هر حرفی میزدم میگفت منم همین نظر رو دارم احساس میکردم این زن نیمه گم شده منه در کوچکترین مسائل اون با من هم نظر و هم عقیده بود با خودم گفتم شانس یک بار در خونه آدم رو میزنه بعد ۵۰ سال اولین باره یک نفر رو دیدم که با من در همه چیز هم عقیده هست.با وجود اینکه همسر فرشته ای داشتم این خانوم رو به عقد موقت خودم دراوردم تا بیشتر با هم آشنا شویم از همون اول همه زندگیم رو براش گفتم خیلی صادق بودم گفتم زن دارم ولی همه شرایط رو قبول کرد.منزلی در بهترین نقطه شهر براش اجاره کردم هفته ای ۲ روز مخفیانه بدون اینکه همسر اولم بفهمه با هم زندگی میکردیم تا اینکه کم کم اخلاقش بام بد میشد و همش دعوا میکردیم به خاطر مسائل خیلی جزعی که هرکی بشنوه میخنده.متوجه شدم همه حرفاش دروغ بوده و زمین تا اسمان ما اخلاقامون با هم فرق میکنه.بم گفت طلاق میخوام باید مهریمو بدی روز بعد گفت ماشین میخوام و خیلی خیلی اسرار کرد من هم مجبور بودم براش ماشین بخرم فقط به خاطر ترس از اینکه همسرم و دامادهام بفهمن که من ازدواج کرد و این خانوم از این قضیه سوء استفاده میکرد میدونست من دوست ندارم کسی از ازدواج ما با خبر بشه.رفتیم نمایشگاه ماشین رو یک ماشینی دست گذاشت که یک میلیارد قیمتش بود بش گفتم مبلغ این ماشین خیلی زیاده ولی حرف گوش نمیکرد و تحدید میکرد منم باش توافق کردم که به عنوان مهریه این ماشین رو براش بخرم و قبول کرد امید داشتم با دادن مهریه از زندگی من جدا بشه ولی دوباره هفته پیش گفت خونه میخوام بش گفتم درست نیست و نمیخرم فرداش از محل کارم رفتم خونه خودم دیدم دم در خونه وایستاده به حالت تهدید انگار میخواد بره تو خونه وهمه چیز رو به زنم بگه فقط خدا میدونه چقدر ترسیده بودم بش گفتم برو خونه شب میام با هم صحبت میکنیم قبول نکرد گفت همین الان یک چک بنویس به مبلغ ۸۰ میلیارد ریال امضا کن بم بده تا اینجا داد نزدم و فریاد نکشیدم زن و بچت و به جونت ننداختم.هرچی میگفتم گوش نمیکرد مجبور شدم چک رو نوشتم بش دادم هرچی سرمایه تو این ۳۲ سال کار کردنم تو شرکت پدرم که الان مال من هست برا بچه هام جمع کردم داره از من میگیره.شمارو قسم میدم التماس میکنم منو راهنمایی کنید چطوری شکایت کنم تا از شر این شیطان راحت بشم که فقط و فقط و فقط خانوادم نفهمن لطفا التماس میکنم من شبها اصلا خواب ندارم ارامش و اسایش از من گرفته شده مرگ برام بهتره تا این زندگی

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر می رسد بهتر است اول به دفتر خدمات قضای مراجعه کنید و به ایشان اظهارنامه بدهید که رفتارش را تغییر دهد راه بهتری است و در صورت تداوم امر می توانید شکایت کنید

با توجه به دادن چک شما باید مبلغ چک را پرداخت نماییدو چک در دست دارنده آن نشان از طلب دارنه چک است لاکن در عقد موقت با بذل مدت عقد به پایان خواهد رسید از طرفی می توانید به عنوان جرم تهدید علیه ایشان شکایت کنید

اگر صیغه عقد موقت هستین بذل مدت نمایید.واگر چک دادین متاسفانه باید پرداخت نمایید.واگر دلیل بر تهدیدات از مشارالیه دارین می توانیدشکایت نمایید

درود
عقد موقت از سوی شما قابل بذل مدت است مهریه را نیز که پرداخت کرده اید پس نگران چه هستید

با سلام و عرض ادب ازدواج منقطع بعد از اتمام زمان به پایان میرسد و شما هم میتوانید با دادن مهریه خانم بقیه مدت را ببخشید و از ایشون جدا شید اگرشما سند ماشین را به نام خانم میکردید در دفتر اسناد رسمی ثبت میکردید که مهریه خانم پرداخت شد در عوض دادن ماشین حال اکنون هم میشود ثابت کرد که پول ماشین از حساب شما واریز شده و شما برای همسرتان خریده اید برای چک هم شما به دلیل سو استفاده از شرایط تهدید کرده است که میتوانید ضمن شکایت کیفری سو استفاده از فرد و تهدید فرد شکایت کنید و بگویید که این مبلغ چک تحت شرایط اکراهی بوده که ان شاا مسترد گردد

عرض ادب

اگر مبلغ پرداختی مهریه این خانم بوده یک بحث است
اما اگر مازاد بر مهریه ایشان پرداخت کرده اید باتوجه به اظهارات شما میتوانید فعلا به عنوان تهدید علیه ایشان شکواییه مطرح نمایید.
دوست عزیز این اتفاق ممکن است برای هر شخصی اتفاق بیفتد مطمئنا نگران کننده ترین قسمت ماجرای شما هراس از افشا این ترس بیش از این خود را گرفتار ننمایید.

به نظرمیرسه شکایت کنید ولااقل چک رااستردادنمایید .ممکن هم هست خانواده اطلاع پیداکنه .ولی جلوی سواستفاده های بعدی گرفته میشه