درخواست مالکیت زمین ربطی به جاده ندارد، و ما فقط برگه مالکیت زمین خودمان را میخواهیم ، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۹ #40704898

با سلام از دهیاری روستا، تقاضای برگه مالکیت زمین صورت گرفت، ولی دهیار و شورای اسلامی روستا بابت زمینی که در همسایگی زمینمان قرار دارد و جاده هشت متری که بعد تقلیل پیدا کرد به شش متری ، از زمین همسایه عبور کرده است، از دهیار درخواست برگه مالکیت شد ، ولی دهیار همکاری نمی کند، و میگوید تا وضعیت جاده مشخص نشود ما برگه مالکیت زمین به شما نمی دهیم ، وضعیت جاده با توجه به طرح هادی مشخص است، و درخواست مالکیت زمین ربطی به جاده ندارد، و ما فقط برگه مالکیت زمین خودمان را میخواهیم ، تکلیف چیست؟ با تشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از طریق اداره ثبت اقدام نمایید

بادرودوسلام ازاداره ثبت پیگیری نمایید.

با سلام
دهیاری مرجع صدور سند مالکیت نمی باشد برگه مالکیت هم به معنای ادعای مالکیت در صورت اختلاف دادگستری صلاحیت حل اختلاف دارد .

برای دریافت سند از اداره ثبت پیگیری باشید

برای صدور سند مالکیت باید به اداره ثبت اسناد و املاک محل مراجعه کنید

درود بر شما، در این مورد صدور سند در صلاحیت دهیاری نیست، دهیاری تنها میتواند مرجع شروع اقدامات شما باشد، بهتر است بدوا مساله را از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید. چنانچه مراد حاصل نشد، از طریق مراجع قضائی اقدام به اثبات مالکیت و دریافت حکم صدور سند نمایید.

با سلام
برای اخذ سند میتوانید از طریق اداره ثبت شهرستان اقدام بفرمایید