آیا کارفرما میتواند ادعای کذب خیانت در امانت داشته باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۵ #40695310

آیا کارفرما می تواند درخواست برگشت اطلاعاتی را از کارگر داشته باشه که هیچ وقت به اون تحویل نداده است و ادعای خیانت در امانت داشته باشه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شاکی در پرونده خیانت در امانت قبل از هر چیز باید سپردن مال یا اطلاعات به متهم را اثبات کند در غیر اینصورت دعوای ایشان ثایت نمیشود

با سلام

اولا با توجه به فقدان عنصر قانونی قابلیت امانت‌گذاری اطلاعات و قوع جرم متصور نیست
ثانیا طبق ماده۶۷۴ قانون مجازات اسلامی موضوع خیانت درامانت می¬بایست مال منقول یاغیرمنقول یا اسناد تعهدآور مثل چک یاسفته یا قبض و نظایر آن باشد، لذا ردوبدل شدن اطلاعات بین کارفرما وکارگر نمیتواند خیانت در امانت باشد

ادعا را هر کس می تواند داشته باشد. مهم این است بتواند ادعای خود را با توجه به دلایل محکمه پسند اثبات کند.

با سلام
ایشان باید اول ثابت کند که چنین اطلاعاتی را به کارگر داده است. دوم اینکه کارگر ملزم به حفظ این اطلاعات بوده است

سلام تا زمانی که اثبات نشود اطلاعاتی به کارگر داده شده که می بایست به درخواست کارفرما به وی مسترد شود جرمی محقق نشده است .

خیر
ایشان باید ادعای خود را ثابت کند
و باتوجه به قرائن همچین امری ممکن نیست