تهدید و فحاشی در تلگرام قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۳۶ #40687388

من دیروز گول خوردم و وارد یه اکانت غیر اخلاقی تلگرام شدم و برای صاحب کانال که ایدی خود را گذاشته بود و نوشته بود شرایط دارم هزینه میگیرم پولی به مبلغ ۳۰هزار تومن واریز کردم و قبلش گفتم باید اثبات بدید و اون عکسی برای من فرستاد و بعد از چند ثانیه عکس از بین رفت صاحب کانال به من گفت مبلغ ۳۰۰ هزار تومن اولش ولی خب من براش واریز نکردم ۳۰ هزار تومن واریز کردم و گفت شمارتو بده و بیا واتساپ و خیلی هم اسرار داشت که شمارتو بده من، من در واتساپ پیام دادم به ایشان و فقط یک وویس فرستادن و دیگه جواب ندادن و من شروع به شکایت کردن کردم در تلگرام و فرمودن شمارتو بفرست با اینکه من در واتساپ بهشون پیام داده بودم و بعد شروع کرد به فحاشی و تهدید که شکایت میکنم ازت فامیلمون تو پلیس فتاس، یا هم اینکه ۵۰۰ هزار تومن برام میریزی یا از شکایت میکنم چندین بار مبلغو عوض کرد میخواستم ببینم میتونن شکایت کنن از من؟ و اینکه من میتونم شکایت کنم از ایشون با اینکه سر من کلاه گذاشتن و کانال با محتوای غیر اخلاقی دارن تمام پیاماشونم اسکرین شات گرفت، ممنون بابت پاسخگویی

مشاوره حقوقی تهدید
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان نمی‌توانند شکایتی را مطرح کنند.

امکان شکایت مستند ب ادله و مدارک موجود وجود دارد بهرحال ادعا میبایست بطریقی ب اثبات برسد

بادرودوسلام ازجانب ایشان امکان تقدیم و تنظیم شکایت نمی باشد.

به عنوان تهدید و فحاشی می توانید علیه ایشان شکایت کنید

"با سلام"
اقدام ایشان اخاذی میباشد و شکایت برای ایشان امکان پذیر نیست
شما میتوانید در این خصوص از ایشان و کانالشان شکایت نمایید

درود
تهدید و فحاشی در بستر الکترونیکی نیز قابل پیگیری است.

امکان طرح شکایت از طرف ایشان وجود ندارد ‌