از اداره ثبت برایم پیامک آمده به مضمون اینکه پرونده اجرایی شما مختومه شده، چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۸,۱۲۹ #40682744

با سلام
از اداره ثبت برایم پیامک آمده به مضمون اینکه پرونده اجرایی شما(برای مهریه) مختومه شده
ایا پرونده خودش مختومه شده یا از طرف زوجه انجام شده (با توجه به اینکه ۱۸ ماه از زمان مطالبه مهریه ایشان در اداره ثبت میگذرد)
و البته هیچ اموالی هم پیدا نشده یعنی ندارم.
یا اینکه برای مطالبه مهریه از طریق دادگاه این مختومه را باید انجام میداده ؟
ایا الان کاری میتوانم انجام دهم با توجه به اینکه هیچ گونه در آمدی هم در حال حاضر ندارم
با تشکر از مساعدت شما

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال اینکه زوجه گواهی عدم اموال گرفته باشد هست برای همین این اس ام اس برای شما آمده

با توجه به عدم شناسایی مال برای ادامه موضوع از طریق دادگاه باید اقدام شود

با سلام در اداره ثبت مختومه شده و قابل پیگیری در دادگاه است

با سلام گویا پرونده در اداره ثبت مختومه گردیده و وی می تواند با ارائه گواهی از اداره ثبت نسبت به مطالبه مهریه در دادگاه اقدام کند.

چون اموالی بنام شما نبوده که توقیف بشه بخاطر اون زوجه مختومه کرده تا بتواند از طریق دادگاه خانواده دادخواست مطالبه مهریه بکنه.اگر از دادگاه اقدام بکنه میتونه برای شما بعد از قطیعت رای از طریق اجرای احکام اجرائیه ارسال میشه که ۳۰ روز وقت دارید تا اقدامات لازم را انجام دهید ینی اگر مال یا اموال داشته باشید معرفی بکنید و اگر نداشته باشید داخواست اعسار از پرداخت مهریه بدهید وجلسه رسیدگی اعسار برای شما برگزار میشه وشما باید فرم صورت برداری از اموال و دونف شهود به دادگاه معرفی کنید تا درآمد و دارایی و چگونگی توان پرداخت را از شهود تعرفه ای قاضی دادگاه سوال میکنه اگر اعسارتون قبول شد با توجه به رای اعسار شما مهریه زوجه یا خانم را باید پرداخت کنید.

با درود اگر در اجرای ثبت خاتمه یافته است، زوجه اموالی از زوج نیافته است، زوجه می‌تواند از طریق دادگستری دادخواست مطالبه مهریه دهد.

پرونده در اجرای ثبت به دلیل عدم شناسایی اموال بسته شده و باید در دادگاه رسیدگی ادامه پیدا کند