با توجه به اینکه تاریخ وصیت نامه ای که برای عمویم نوشته شده قبل از فوت پدرم بوده، آیا می توان با آن وصیت نامه به ورثه، ارث برسد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۳ #40642853

پدربزرگ من قبل از فوت پدرم وصیت نامه برای یک نفر از عموهایم نوشته و سهم ایشان را از زمینها مشخص کرده و نوشته است بقیه زمینها سهم خودم و و سه فرزند دیگرم است واسم همه را قید کرده است ولی پدرم قبل از پدر بزرگ فوت کرده است و پدر بزرگ تا چند سال بعد هم زنده بودن ولی سهمی برای ما مشخص نکرده است. و فوت کردن الان با توجه به اینکه تاریخ وصیت نامه ای که برای عمویم نوشته شده قبل از فوت پدرم بوده است آیا می توان به استناد آن وصیت نامه به ورثه پدرم ارث برسد چون اسم پدرم هم قید شده است؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون پدر شما زودتر از پدربزرگ فوت نموده اند،ارث تعلق نمیگیرد

با سلام باتوجه به اینکه زمان فوت پدر شما مقدم بر فوت پدربزرگ شما بوده پدر شما جزو وراث پدر بزرگ قرار نمیگیرند.. و چون پدر بزرگ شما در زمان فوت خویش فرزندان دیگری هم داشته ... به نوه های ایشان هیچگونه ارثی تعلق نمیگیرد