با توجه به اینکه آموزش و پرورش با این امر مخالفت میکنه راهکاری قانونی لازم را به بنده ارائه دهید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۹ #40641882

با سلام
با توجه به اینکه چند روز پیش جهت انتقال همسر فرهنگی ام به محل سکونت خود سوالی مطرح کرده بودم جناب -------------- محبت فرمودند جواب دادند که آموزش و پرورش مکلف است این انتقال را انجام دهد حالا خواستم بپرسم با توجه به اینکه آموزش و پرورش با این امر مخالفت میکنه راهکاری قانونی لازم را به بنده ارائه دهید و اینکه میتونم از طریق شما اقدام کنم؟
با تشکر از راهنمایی هاتون

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت اطمینان از ذیحق بودن و ممانعت غیرقانونی آموزش و پرورش، میتونید با جمع آوری ادله و مدارک مربوطه خصوصا ارسال اظهارنامه قانونی بدوا و استناد به آن ، نسبت به طرح شکایت در دیوان عدالت اداری اقدام کنید

سلام
اگر خود آ پ موافقت کرده برای انتقال دلیلی برای عدم انتقال نیست اگه در کمسیون مبدا و مقصد موافقت شده
شما با طرح دعوا در دیوان عدالت اداری از آپ شکایت نمایید

از تصمیم آموزش و پرورش می توانید در دیوان عدالت اداری اقامه دعوی کنید