آیا خیانت در امانت رخ داده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۷ #40640609

مدیر و مالک یک واحد تولیدی اقدام به فروش واحد تولیدی خود کرده ، سپس سفته هایی را که بابت حسن انجام کار از کارگران اخذ کرده بوده را نیز به مدیر و مالک جدید تحویل داده ، سپس مدیر جدید سفته کارگران را به اجرا گذاشته و کارگران نیز از مدیر قبلی تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کرده اند (می‌گویند چرا سفته های ما را به کارفرمای جدید داده؟)، آیا واقعا خیانت در امانتی رخ داده ؟! آیا شکایت کارگران صحیح است؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، خیانت در امانت می باشد.

سلام به نظر خیاننت در امانت می باشد

سلام اگر سفته ها به کارگاه تولیدی بعنوان شخص حقوقی تحویل شده پس با تغییر مدیریت به مدیر جدید تحویل شده وچون کارگران در آن واحد مشغول کار هستند تعهد حسن انجام کارشان پابرجاست وسفته باید تحویل مدیر کارگاه باشد در هرحال مدیر قبلی خیانت در امانت نکرده وسفته در صورت تسویه حساب وقطع همکاری میتوانند سفته ها پس بگبرند

سلام دوست عزیز، بله ، بحث خیانت در امانت باستناد ماده ۶۷۴قانون مجازات اسلامی صراحتا در مورد سفته، نیز جرم انگاری شده که با مشکل پیش آمده شما مطابقت دارد، چراکه بعنوان تضمین بین کارگران و آن شخص ضمانتی مبنی بر حسن انجام کار قائم گردید و نمی‌توان بعنوان شرکت های بزرگ دولتی که مدیرعامل در آنجا ابدی نبوده و متغیر میباشد استناد کرد و قائم به شخص ندانست، چراکه فرمودین یه واحد تولیدی که از ظواهر امر پیداست از شرکت های تجاری نبوده که از مجامع و مدیر و هیات مدیره و اساسنامه و غیره بهره ببرد
ولیکن جهت اخذ راهنمایی دقیق تر لازمست علیرغم ثبت تقاضا در سامانه بنیاد وکلا مبنی بر مشاوره تلفنی و یا آنلاین ضمن بارگزاری تصویر آن سفته و اگر قراردادی مکتوب موجود بوده بعلاوه اقدامی که بر روی این سفته ها انجام داده تحت قالب دادخواست مطالبه وجه یا هرچی دیگه، اقدام بفرمایید تا من یا یکی از همکارانم بتوانم دقیقا شما را در این خصوص یاری کنیم و از کلی گویی فاصله بگیریم

سلام اگر مدرکی برای ادعا وجود داشته باشد وایشان عدم حسن انجام کار را اثبات نکنند بله

بله خیانت در امانت می باشد

با سلام امکان پیگیری موضوع وجود دارد