آیا کفالت مادرم رو به من واگذار میکنند؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۵۳ #40639169

پدر و مادر من از هم جدا شدند من سال ۹۸ فورجه ی بعد از معافیت تحصیلیم تموم شد و سرکار رفتم تا خرجیه مادرم رو بدم، یک برادر بزرگتر هم دارم که هم متاهله و هم کارت پایان خدمت داره
بردارم توانایی تامین معاش زندگیه مادرم رو هم نداره اما من میتونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شرایط قانونی را ندارید.

باسلام خبر شرایط معافیت از خدمت سربازی را ندارید.

با سلام خدمت شما بزرگوار
با توجه با قوانین نظام وظیفه شما شرایط کفالت را ندارید هر چه زودتر جهت انجام خدمت سربازی اقدام نمایید

سلام
حسب توضیحات متایفانه شرایط قانونی را ندارید .

سلام شرط معافیت کفالت را ندارید

شما شرایط کفالت را ندارید

آئین نامه اجرائی موای (۴۴)،(۴۴)مکرر . (۴۵) قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب ۱۳۹۱/۰۴/۰۲ وزرای عضو کمیسییون امور اجتماعی و دولت الکترونیک هیات دولت ابلاغی مورخ ۱۳۹۲/۰۵/۱۰

ماده ۲:
بند ذ ـ یکی از فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و یا سازمان بهزیستی کشور.
ر ـ مشمولانی که حداقل یک فرزند معلول مددجو داشته باشند.
ز ـ تنها پسر خانواده های مددجو که دارای سه فرزند اناث یا بیشتر باشند.
ژ ـ مشمولانی که با بانوان معلول جسمی ـ حرکتی ازدواج می کنند تا مدت پنج سال متوالی از معافیت موقت اســتفاده نموده و پس از گذشــت پنج ســال از اســتمرار ازدواج ، از معافیت دائم برخوردار می گردندند