نحوه شکایت از یک مزون یا لباس عروس به علت اجبار در تهیه لباس و برگزاری مراسم در شرایط فعلی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶,۹۵۹ #40637391

با سلام خدمت دوستان
بنده در تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۰۳ نسبت به عقد قرار داد برای کرایه لباس عروس از یک مزون اقدام کردم و یه مبلغی رو به عنوان بیعانه به ایشون دادم اما از بخت خوش یا بد این اپیدمی کرونا فرا رسید و مجبور به تعویق عروسی شدم و با برقراری تماس با مزون هم این موضوع رو اعلام کردم، بعد از گذشت چندین ماه و وقتی شرایط (انتقال همه گانی ویروس و اوضاع وخیم بیماران) افرادی که عروسی شون رو برگزار کردم دیدم که برگزار نکردن مراسم خیلی بهتره که از اینکه بخواهیم مراسم رو برگزار نکنیم، خب پس به مزون مورد نظر زنگ زدم و از ایشون خواستم که به مانند سایر بخش هایی (مثل تالار و شیرینی فروشی و ...) که چنین مسئله ای براشون پیش اومده بود و به علت اینکه برگزاری مراسم شدنی نبود، مبلغ بیعانه رو عودت بدن منتهی دوستان با پر رویی تمام از ما میخوان که بایستی عروسی رو برگزار کنید وگرنه هیچ پولی پس داده نمیشه و میگن چون یه سری چنین کاری میکنن شما هم حتما باید اینکار رو بکنید و اصلا این مسئله رو که این بیماری چقدر میتونه خطرناک باشه رو در نظر نمیگیرن.
از اونجایی که هر چقدر تو اینترنت جستجو کردم تا ببینم این دوستان زیر نظر کدوم صنف هستند و به جایی نرسیدم، از شما میخوام بنده رو برای شکایت از این مزون راهنمایی کنید و بهم بگید که شکایت از این مزون به کدوم بخش مربوط و چطور باید شکایت کنم؟!
با تشکر

مشاوره حقوقی تعزیرات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیاز به بررسی و گفت و گو دارد

با سلام مشاوره تلفنی ثبت نمایید

سلام
سازمان تعزیرات حکومتی است. پل ارتباطی ۱۲۴ مرجع نظارت بر تخلفات صنفی