آیا میتوانند برای طلاق بنده را بدهکار اعلام نمایند و ادعا کنند که از حقوق شرکتی بیشتر به من پرداخت کردند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۷ #40635503

با سلام، خانمی هستم که بعد از ازدواج از شرکت پدرشوهرم برایم بیمه رد میشود، با توجه به اینکه همسر بنده هر پرداختی به من داشتند اعم از هدیه و بازپرداخت قروض و خرج خانه را در صورتحساب مالی شرکت ثبت کردن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود آنچه پرداخت شده اصولا باید نفقه باشد، هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

بادرودوسلام هرپرداختی نفقه تلقی نمی شودادعای ایشان پذیرفته نمی باشد.

هر پرداختی اعم از هدیه , خرجی و عیره نفقه محسوب نمی شود ادعای ایشان قابل قبول نخواهد بود

درود بر شما، چنانچه پرداختی ها از شرکت ثبت شده باشد، خیر، ایشان نمی‌توانند از شما مطالبه نمایند. ضمن اینکه پرداختی ها در قالب نفقه نیز قابل استرداد نخواهد بود.

سلام بر شما
آنچه به عنوان نفقه از شوهرتان گرفته اید قابل استرداد نیست.مزایای کاری برای شما است ولی هر آنچه به غیر حق از شرکت گرفته اید باید استرداد شود.هدایایی که به شما داده شده است قابل پس گرفتن نیست.

سلام پرداخت ها تحت عنوان حقوق شرکت محسوب میشود ولی اگر از حساب شخصی ایشان باشدمیتواند تحت عنوان نفقه پرداخت شده باشد

با سلام آحقوق مالتان را متوانید مطالبه کنید اما اگر پرداختهایی که در صورتحساب مالی شرکت انجام شده اگر در حساب و ردیف بستانکاری ثبت شده باشد قابل مطالبه است.