در صورت ازدواج مجدد همسرم می توانم در دادگاه درخواست منزل مستقل کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۱۷ #40603921

سلام شوهر من درخواست ازدواج مجدد داده من میتوانم توی دادگاه خونه ی مستقل بخواهم و اجازه ازدواج رو بدهم؟ چه چیزی توی دادگاه بگم قصد برگشتن ندارم ولی خونه جدا ازش میخواهم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تهیه مسکن ، نفقه محسوب میشود
و در صورتیکه اقرار به عدم تمکین داشته باشید و یا حتی اقرار نکنید ولی عدم تمکین شما اثبات شود ناشزه محسوب می شوید و نفقه( از جمله مسکن) دریافت نمی کنید.

اگر تمکین کنید منزل نیز جزو نفقه هست و زوج ملزم به تهیه ان هست

در صورتی که شما منزل مشترک ترک کنید عدم تمکین محسوب می شود و نفقه ندارید شما نمیتونید بابت ازدواج مجدد زوج درخواست منزل مستقل و جداگانه کنید مگر اینکه اثبات کنید در یک منزل بودن با زوج برای شما خوف ضرر جانی مالی دارد

با سلام و احترام
در صورت عدم برگشت شما ناشزه تلقی میشود و دیگر مستحق نفقه از جمله منزل نخواهید بود

در صورت عدم تمکین نمی توانید چنین ادعایی مطرح نمایید

درخواست منزل مستقل ازطرف شما به علت ازدواج مجدد همسر . محکوم به رد هست

بله میتوانید