تصرف عدوانی در مشاعات ساختمان قابل اثبات میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۱ #40595107

مالک واحد همکف که سازنده ساختمان بوده پس از دریافت پایانکار شهرداری با مسدود نمودن راه ارتباطی ساختمان به حیاط مشاعی و ساخت سوله در محوطه آن اقدام به نگهداری و جوجه کشی پرندگان نموده و از این طریق منبع درآمدی و کسب و کار برای خود ایجاد نموده است و اکثریت قانونی مالکین استشهادی را در این خصوص تنظیم کرده اند. این موضوع کیفری رسیدگی شود یا حقوقی . با توجه به اینکه مالک قبلی یکی از واحدها که دیگر ساکن ساختمان نیست چند سال گذشته در خصوص راه ارتباطی اقدام نمود و حکم تخریب از کمیسیون ماده صد و اجرای احکام را گرفت ولی در زمان اجرا مالک متخلف با دادن رشوه و تمارض به بیماری قلبی مانع از اجرای حکم شد و فقط سوله کبوترهای داخل محوطه حیاط را تخریب کردند و راه ارتباطی به این بهانه که از انباری مالک متخلف می گذرد مسدود ماند . آیا می توان به حکم تخریب صادره قبلی استناد کرد یا اینکه دوباره باید از کمیسیون ماده صد شروع کرد.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به کمسیون ماده صد مراجعه و تقاضای اجرای کامل رای را نمایید .به کمیسیون محیط زیست هم میتوانید مراجعه نمایید