عنوان اتهامی برای موضوع زیر چیست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۸۵ #40590961

سلام اگه شخصی به دروغ به جرم آدم ربایی و مجبور کردن به امضای سند از من شکایت کنه
و در اظهاراتش تناقضات زیادی باشه که دروغ بودن موضوع رو مشخص کنه و شهادت شهود هم کذب در بیاد با چه عنوانی میتوانم برای تبانی برای انتصاب جرم به دروغ به بنده شکایت کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام جهت مشاوره و تنظیم اوراق قضایی در خدمت شما دوست عزیز هستیم
حت عنوان افتراء شکایت نمایید

وقت بخیر تحت عنوان افتراء شکایت نمایید

با احترام با عنوان افترا طرح شکایت کرده و اعاده حثیت نمایید

باسلام واحترام اگر حکم برائت یا قرارمنع تعقیب گرفته اید می توانید تحت عنوان افتراء شکایت نمایید

شکایت افترا و شهادت کذب فابل طرح است.

باسلام؛ با عنوان افترا طرح شکایت کرده و اعاده حثیت نمایید

با سلام
شکوائیه ای مبنی بر افتراء بطرفیت شخص و شهود کاذب تنظیم و اقامه نمایید