آیا وصیت نامه زمین و خانه روستایی که در کاغذ معمولی نوشته شده و مهر و امضاء شورا و دهیار و چند شاهد دارد؛ اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۳۰ #40590603

باسلام
آیا وصیت نامه زمین و خانه روستایی که در کاغذ معمولی نوشته شده و مهر و امضاء شورا و دهیار و چند شاهد داره اعتبار داره با تشکر فراوان از شما

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله معتبر است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

باسلام
وصیت نامه معتبر است اما وراث میتوانند نسبت به سند ادعای جعل یا انکار را مطرح نمایند

با سلام، وصیت نامه ذکر شده معتبر هست

باسلام
وصیت نامه خود نوشت معتبر میباشد

درود وصیت خودنوشت باشد کاملا معتبر بوده و در صورت انکار یا ادعای جعل توسط وراث قابل رسیدگی خواهد بود

مطابق قانون امور حسبی اگر وصیت خودنوشت باشد کاملا معتبر بوده و در صورت انکار یا ادعای جعل توسط وراث قابل رسیدگی خواهد بود ولی در صورتیکه خودنوشت نباشد و توسط فردی دیگر نوشته شده و از سوی متوفی امضاء شده باشد، اگر وراث آن وصیت را انکار کنند دادگاه اعتباری برای وصیت مذکور قائل نشده و اقدام به رد وصیت می نماید .

بله این وصیت نامه قانونا معتبر است
و اگر کسانی که در این موضوع ذینفع هستند نسبت به آن ادعای جعل مطرح کنند .باید ادعای خود را به اثبات برسانند