آیا بدون صدور احضاریه جهت اخذ آخرین دفاع، بازپرس می‌تواند به صورت تلفنی از متهم دعوت به حضور کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۹۶ #40568217

آیا صدور احضاریه برای اخذ آخرین دفاع الزامی است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در برخی موارد ممکن است

باسلام. درمواردی امکانپذیراست

میبایست بطریق قضایی ابلاغ شود

در برخی موارد ممکن است...

سلام اصولا احضاریه به صورت تایپی برای شخص ارسال میشود.
اما در برخی موارد به صورت تلفنی نیز در کلانتری و دادسرا صورت می گیرد

اصولا احضاریه به صورت تایپی برای شخص ارسال میشود.
اما گاهی نیز در مرحله کلانتری و دادسرا به صورت تلفنی نیز به متهم ابلاغ میشود

با سلام
لازم به توضیح میباشد که صرف اطلاع کفایت کننده باشد ولی اگر قاصی صلاح بدند میتواند اول جلب را انجام و بعد از ان اقدام به تفهیم اتهام کرده و پرونده را در جریان رسیدگی قرار بدهد