کارشناس خط توانایی تشخیص قدیم و جدیدتر بودن این دو را دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۷۶ #40558733

سلام و عرض احترام، اگر دو قولنامه مربوط به یک ملک باشد و هر دو مربوط به ۶سال گذشته و با فاصله حدود ۷،۸ ماه از یکدیگر، کارشناس خط توانایی تشخیص قدیم و جدیدتر بودن این دو را دارد؟ حتی اگر یکی از مبایعه نامه ها تایپی باشد و فقط امضاهای آن خودکاری باشد؟؟؟ می‌خواهند با یک قرارداد بین خودشان با چک های برگشتی واقعی قدیمی ، معامله ای قبل از معامله با بنده بنویسند و سپس معامله اول را به استناد چک‌های برگشتی موجود باطل اعلام کنند و سپس معامله بنده را هم باطل کنند. آن هم پس از ۵،۶ سال و با وجود داشتن سند تک برگ بنام بنده...

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان تشخیص وجود دارد .

درود
سند رسمی معتبر است و شما میتوانید نسبت به تاریخ قولنامه اظهار انکار یا تردید کنید

بااحترام
میتواند تشخیص دهد

با سلام
امکان تشخیص موضوع وجود دارد

بله کارشناس می تواند در این خصوص اظهارنظر کند.

درود
کارشناس قادر به تشخیص است

بادرودوسلام ازطریق کارشناس قابلیت تشخیص دارد.