بنده چگونه میتوانم وکالت بلاعزل را منحل کنم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۱,۰۸۲ #40553835

سلام
وقت بخیر
من در مورد ملکی به کسی وکالت بلاعزل داده بودم و حق فروش هم در وکالت درج شده بود اما در حقیقت هدف از وکالت، انتقال و فروش نبود و هیچ قرارداد دیگری غیر از وکالت هم نیست.
بخاطر عدم سواستفاده وکیل از وکالت، خودم ملک را توسط دادگاه به همسرم واگذار کردم و موضوع را از طریق اظهارنامه به وکیل اطلاع دادم.
اما وکیل همچنان از وکالتنامه سواستفاده میکند.
آیا باید از طریق دادگاه اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه خود شما مورد وکالت را انجام دهید ،عقد وکالت منعقد شده، از بین میرود.

سلام
چنانچه به وکیل اظهارنامه داده اید و موضوع وکالت را خودتان انجام داده اید، آن وکالتنامه دیگر اعتباری ندارد.

با سلام
در صورت برطرف نشدن موضوع وکالت ، میتوانید از طریق مرجع قضایی اقدام نمائید

با سلام
چنانچه به وکیل اظهارنامه داده اید و موضوع وکالت را خودتان انجام داده اید، آن وکالتنامه دیگر اعتباری ندارد.

مورد وکالت از بین رفته و وکالت اعتبار ندارد

با سلام
اصولا به انجام موضوع وکالت ،قرارداد وکالت از بین می‌رود، مگر اینکه در سند وکالت به صورت دیگری نوشته شده باشد،در بعضی موارد دیده می‌شود در متن وکالت موکل انجام مورد وکالت را برای مدت معین از خود سلب می‌نماید.

اگر موضوع وکالت انجام شده باشد می توانید منفسخ بودن ان را به وکیل اطلاع دهید