آیا امکان این است که بتوانم از طریق قانونی ۱۵ روز اضافه سن خود را با همین دلایل مطرح شده به نتیجه برسانم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۳۲ #40544050

با سلام اینجانب برای عضویت در تیم ملی رده نوجوانان ازنظر سنی ۱۵ روز اضافه دارم و به همین علت به خاطر ۱۵ روز بیشتر مجبور به پذیرش در رده جوانان که همگی چه از نظر جسمی و قدرت و چه از نظر سنی بابنده بسیار تفاوت دارند میباشم،که با این شرایط قطعا امیدی برای پیشرفتم نیست.

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تغییر سن بدون داشتن دلایل کافی ممکن نیست

با سلام،خیر دلیل باید محکمه پسند باشد.

با احترام امکان تغییر سن به دلیل مطروحه وجود ندارد

خیر امکان تغییر بدون دلیل محکمه پسند وجود ندارد

وقت بخیر امکان تغییر سن به دلیل مطروحه وجود ندارد .

سلام به اداره ثبت احوال مراجعه بفرمائید

امکان تغییر سن به دلیل مطروحه وجود ندارد .