آیا رسید امضای تحویل نرم افزار توسط ما در دادگاه با در نظر گرفتن گزارش اتحادیه بابت تحویل محصول غیر قابل اجرا با ایراد فنی، هنوز معتبر است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۵ #40530778

با سلام و احترام ،قراردادی با شرکتی برای طراحی نرم افزار بسته شد و پس از تایید تحویل و امضا ، نرم افزار بعلت باگ قابل اجرا نبوده و با شکایت در اتحادیه رای به نفع ما صادر شد. آیا رسید امضای تحویل نرم افزار توسط ما در دادگاه با در نظر گرفتن گزارش اتحادیه بابت تحویل محصول غیر قابل اجرا با ایراد فنی، هنوز معتبر است؟ با سپاس

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
رسید صرفا تحویل نرم افزار را اثبات میکند.

سلام
رسید صرفا در حدود تحویل قابل استناد است و نمی توان آنرا مستند سالم بودن نرم افزار قلمداد کرد و اتفاقا رای صادره از اتحادیه مثبت این امر می باشد و در حالت کلی اظهارنظر نهایی منوط به بررسی اوراق و مدارک شما می باشد و بهتر است در صورت امکان از وکیل استفاده کنید

وسید اخذ شده تنها دریافت مرک افزار را اثبات می نماید

با سلام
رسید تحویل نرم افزار را اثبات می نماید،و اگر قابل اجرا نباشد شما باید اثبات نمایید که این امر منتسب به شما نمی باشد.

اگر غیر قابل اجرا باشد، اساسا تعهد طراحی و تحویل انجام نشده است مگر غیر قابل اجرا بودن آن منتسب به طراح نباشد

باسلام
رسید تحویل ارتباطی به معیوب بودن نرم افزار ندارد

رسید صرفا تحویل نرم افزار را ثابت می کند. بنابراین اگر معیوب بودن آن با کمک گزارش اتحادیه یا کارشناسی به اثبات برسد، مسئولیت شرکت طراح قابل احراز خواهد بود.