چگونه می توانم مانع اشتغال زوجه شوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۴ #40525517

با سلام
همسر اینجانب حسابدار شرکت خصوصی است و برای کاهش مالیات در حساب های شرکت به دستور مدیر عامل دست کاری می کند و همچنین مدیر عامل به سر ممیزی زیر میزی میدهد.
من چگونه موارد بالا را اعلام و مانع اشتغال ایشان شوم؟
زیرا ایشان دچار جرم از درجه حبس درجه ششم می باشد

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شغل همسرتان متناسب با شان شما و خودش می باشد از این جهت نمی توانید مانع او شوید ولی جرم او را می توانید به حراست اداره اعلام کنید

ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی:

شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند.

سلام شما زمانی می توانید منع اشتغال همسرتان را بخواهید که شغل وی منافی شان و موقعیت خانوادگی شما و خود همسرتان باشد. که این منع اشتغال باید از طریق دادگاه صورت گیرد. این موردی که در بالا اشاره کردید اثباتش به راحتی نیست.

 شوهر شخصا نمی‌تواند به محل کار همسرش رجوع کرده و منع اشتغال وی را بخواهد و باید از طریق دادگاه دادخواست منع اشتغال زوجه را تقدیم و بعد از گرفتن حکم منع اشتغال زوجه آن را به محل کار زن برده و به طور قانونی وی را از کار کردن منع کند. بنابراین مرد نمی‌تواند به صرف ادعا از اشتغال یا ادامه اشتغال همسرش جلوگیری به عمل آورد، بلکه در این مورد شوهر ابتدا باید به عنوان مدعی در دادگاه اقامه دعوی کند و بعد از اثبات منافی بودن شغل زن با مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن منع او را از دادگاه بخواهد.بدیهی است در این مورد اگر به تشخیص دادگاه اشتغال زن با مصالح خانوادگی یا حیثیات زن یا شوهر منافات نداشته باشد، مرد نمی‌تواند از آن جلوگیری کند.

جرم درجه ی شش؟ سوالتان اشکال فراوان دارد