آیا میتوانم با مدارک فوق برای سهم الارث از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۰۴ #40508711

با سلام ۲۷ سال پیش پس از فوت پدر بزرگم منزل ایشان که قولنامه ای هم بوده و مادر من هم سهم داشته به عنوان احدی از وراث توسط دایی بنده به یکی دیگر از وراث که خاله ام بوده اند فروخته میشود و همگی وراث سهم خود را میگیرند به جز مادر من که فوت شده بود و سهم من به بهانه سن کم توسط داییم پرداخت نشد تا به امروز که میگه برو شکایت کن و این در حالیه که هیچ مدرکی ندارم به حز شهودی که حاضر به شهادت به صدق گفتار بنده میباشند و همچنین پیامکهای که توسط دایی بنده در جواب درخواست سهم الارث داده که مشخص کننده و اقرار به وضوح ایشان مبنی بر عدم پرداخت سهم من میباشد آیا میتوانم با مدارک فوق مطالبه سهم الارث از ایشان شکایت کنم یا خیر ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مادرتان در زمان فوت پدر بزرگتان زنده بوده است بله میتوانید دادخواست مطالبه به استناد مدارک موجود از طریق دفاتر خدمات قصایی ثبت نمایید.

با سلام بله میتوانید دادخواست خود را مطرح نمایید

سلام
چنانچه مادر شما بعد از پدربزرگ شما فوت شده باشد ، شما میتوانید سهم مادر را مطالبه کنید .

بله
می توانید دادخواست دهید

بله دادخواست بدهید ....

سلام. دادخواست ارائه دهید

باسلام
بله میتونید دادخواست بدید ولی مطالبه وجه سهم مادرتون به دلیل اینکه به روز نمیشه امروزه به نظرم مبلغ ناچیزی هست بهتره که اون قرارداد انتقال باطل بشه