فیش حقوقی برای ضمانت قبول میشود؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۲۱۵ #40499169

با سلام میخواستم بدونم دادگاه ۹ ماه حکم بردن گفتن باید فیش حقوقی بزارید که بیاد بیرون میخواستم بدونم برای فیش باید کارمند دولت باشد یا رسمی بعد قراردادی ام قبول میکنن فیش هم باید ببرن زندان

مشاوره حقوقی کیفری
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قبول می شود.

بله مورو قبول است . درخواست خود و مدارک را به شعبه تقدیم نمایید

درود
پذیرش ضمانت یا کفالت بستگی به قاضی پرونده دارد

سلام فیش حقوقی کارمند قبول میشود

سلام فیش حقوقی قابل قبول میباشد موفق باشید

به نظر می رسد که کارمند دولتی و رسمی باشد.

با سلام فیش حقوقی مورد قبول است ولی بازهم برخی از شعبه ها شاید قبول نکنند ولی رویه به این صورت هست که قبول میکنند