آیا هیئت مدیره جدید به تنهایی می توانسته با ایشان مجددا توافق انجام دهد و ایشان را با یک حقوق بالا جذب ساختمان نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #40498954

باسلام
احتراما در مجتمع مسکونی ما یک پیمانکار برق مشغول به کار بود که به علت سهل انگاری هیئت مدیره های پیشین با ایشان رابطه کارگری و کارفرمایی برقراربود. بعد از اخراج ایشان، این پیمانکار مجتمع ما را به پرداخت جریمه بیمه و بسیاری معوقات که در کل حدود ۲۵۰ میلیون تومان میشود محکوم کرد. حال هیئت مدیره فعلی مجددا با ایشان توافق کرده و قراردادی جدید منعقد نموده اند. آیا هیئت مدیره جدید به تنهایی می توانسته با ایشان مجددا توافق انجام دهد و ایشان را با یک حقوق بالا و بسیاری از مزایای دیگر جذب ساختمان نماید یا می بایست از طریق برگزاری مجمع عمومی فوق العاده از مالکین درخصوص نحوه توافق یا عدم توافق و پرداخت بدهی به ایشان نظرسنجی و رای گیری میشده است؟ چون به نظر بنده به عنوان یک مالک می بایست این موضوع مهم حتما از طریق مجمع عمومی تعیین تکلیف می شده است. چراکه بار مالی بسیاری داشته.
باسپاس

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
هیات مدیره اختیار انجام این کار را دارد و می تواندبا وی قرارداد کاری منعقد نماید و اگر شما مخالف این امر هستید بایستی در مجمع ای که هیات مدیره انتخاب می نماید با مدیر منتخب خود در این راستا رایزنی نماید

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی : هیئت مدیره این اختیاررا دارد زیرا اصولا مسئولیت کاری هیئت مدیره همین است . رسیدگی به کلیه امورات ساختمان لذا مجمع عمومی برای انتخاب هیئت مدیره و امورات مربوط به هیئت مدیره تشکیل میشود . مگر اینکه هیئت مدیره خودسرانه و کلا بدون نظر و رای گیری ساکنین امورات رو بدست بگیرند که قابل رد از جانب ساکنین میباشند .