آیا میتوان خانه ای را که وکالت داده ام به عنوان مهریه به همسرم بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۸ #40488076

سلام
بنده همسری دارم که بخاطر مسایلی مجبور شدم یک خانه دو واحدی را به او وکالت تام دهم، دادگاه به من اجازه ازدواج مجدد داد پس از ان یک واحد از همان خانه را مهریه همسر دومم کردم، همسر اول بدون اطلاع من خانه را بنام خودش زده و همسر دومم مهریه اش را میخواهد، نظر قاضی در مورد این اتفاق چیست؟ ایا من محکوم میشوم که یک خانه را به دو نفر دادم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی مستندات بررسی شود تا بتوان پاسخ داد

سلام
بستگی به قراردادی دارد که وکالت بر مبنای آن داده شده است

اگر وکالت در فروش داشته از ان خودش است شما بیاد مهریه را هم به زن دوم بدهید مگر قبل از انتقال ان توسط همسر اولت مستندا ان را به مهر همسردومت کرده باشید دراینصورت انتقال ان توسط همسر اولت بنام خود قبول نیست

هرچند پاسخ به این سوال نیازمند دانستن جزئیات بیشتر است اما تاریخی که همسر اول خانه را به خود منتقل کرده اگر پیش از تاریخ ازدواج مجدد شما باشد همسر دوم مستحق مهرالمثل است و اگر بعد از آن باشد دادگاه با توجه به اینکه عین خواسته موجود نیست حکم به پرداخت مثل و یا قیمت آن را صادر خواهد کرد