چرا مدیر دفتر دادگاه باید تماس بگیرن و اصرار داشته باشن که من باید حضورا برم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۴۲۵ #40470816

سلام وقت بخیر
همسرم طبق حکم دادگاه بعد از استرداد جهیزیه به پرداخت هزینه دادرسی محکوم شد. از دادگاه تماس گرفتن که همسرم مراجعه کرده برای پرداخت حضوری و گفتن برای اینکار باید حضورا برم دادگاه، اما من‌ امتناع کردم و گفتم شماره کارت میدهم به دادگاه تا پرداخت کنند و ایشان هم پرداخت کردند، سوالم اینه آیا حضور من واقعا لازم بوده؟ چرا مدیر دفتر دادگاه باید تماس بگیرن و اصرار داشته باشن که من باید حضورا برم؟ درحالیکه کاملا مشخص هست که در این مواقع زوجین تمایل ندارن همدیگر رو ببینن؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف تماس نیاز به حضور نمی باشد

باسلام
تماس مدیردفتر جهت تسریع در انجام کار بوده است وعدم حضور شما مشکلی ایجاد نمی کند

باسلام واحترام .تماس جهت تسریع درروند کار میباشد اما شما ملزم به حضور نیستید

سلام نیازی به حضور نیست

با درود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید

سلام
نیازی به حضور شما در شعبه نمی باشد.

تماس تلفنی ازطرف دفتر دادگاه جهت تسریع در کار هست