آیا باز با توجه به حکم دادخواست اول و دوم خواسته رد میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۱۸۸ #40445662

با سلام،
همسرم دوبار دادخواست الزام به تمکین دادن،که بار اول به علت خوف جانی و شرافتی رد شد و ایشون بلافاصله بعد از رای قطعی تجدید نظر مجدد دادخواست داد که دادگاه بدوی با توجه به رای قطعی قبلی و عدم ارایه مدارک جدید مجدد رد دعوی داد و دادگاه تجدید نظر تاید کرد.
الان باز به فاصله ۵ روز از حکم قطعی مجدد دادخواست داده!!!
۲_ارایه احکام قبلی کافی هست یا باید مجدد دلایلی را یه دهم تا رای به رد خواسته دهند؟
۳_ایشون چند بار میتونن این دادخواست رو تقدیم دادگاه کنند؟ آیا محدودیتی وجود نداره؟
۴_من میتونم از دادگاه بخواهم که اجازه ندهند دیگه شکایت کنه چون موجب تحمیل هزینه و آزار و اذیت روحی من و ایجاد مشکلات برای من میشه؟
۵_آیا امکان درخواست صدور قرار تامین دعوای واهی برای من هست؟
سپاس

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام همسر شما می‌تواند هر چند بار دادخواست عدم تمکین دهد و شما با ارائه مدارک قبلی میتوانید دادگاه را قانع کنید. موفق باشید.

با سلام هیچ مقرره ای وجود ندارد تا از تقدیم دادخواست های مکرر افراد جلوگیری کند

با سلام. طرح دعوی تمکین از حقوق زوج بوده و از سوی وی هرچندبار قابلیت طرح دارد؛ لکن بموجب تبصره ماده۱۰۹ قانون آیین دادرسی مدنی اگر برای دادگاه محرز شود که منظور از اقامه دعوی ایذاء (آزار) یا غرض ورزی بوده، دادگاه مکلف است خواهان را به تادیه سه برابر هزینه دادرسی به نفع دولت محکوم کند.

با سلام دادخواه محترم تقدیم دادخواست تمکین هر چند بطور مکرر منع قانونی ندارد و ارائه احکام قطعی از جانب شما کفایت میکند مگر اینکه همسر تان دلیل مستند و مستدل مبنی بر رفع خوف ضرر جانی و شرافتی ارائه نمایند ضمن اینکه تا رفع خوف ضرر جانی و شرافتی نفقه حق قانونی شما می باشد در صورتی که اقامه دعوی مطالبه نفقه ننموده اید می توانید اقدام قانونی در این خصوص مبذول فرمائید ضمن اینکه استمرار این وضعیت موجب عسر وجرح می‌شود به تبع آن حق طلاق پس از اثبات برای شما میسر خواهد شد

میتونه دادخواست بده بلکه هزار دفعه ولی شما به رای قطعی استناد کن

زوج میتواند چندین بار دادخواست تمکین تقاضا نماید

سلام
ایشان میتواند هر زمان بخواهد دادخواست مطرح نماید و در اینخصوص محدودیتی ندارند اما با اصول و مستندات جدید که مورد قبول قاضی قرار گیرد شما نمیتوانید جلوی مطرح کردن دادخواست ایشان را بگیرید