آیا در شرکت با مسئولیت محدود مدیر عامل می تواند به جای رئیس هیات مدیره صورت های مالی شرکت را امضا کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۱ #40445221

من رئیس هیئت مدیره شرکتی با مسئولیت محدود بودم که با مدیرعامل شریک بوده و کلیه اوراق با امضا بنده و ایشان انجام میگرفت ، براساس روزنامه رسمی شرکت صورت های مالی شرکت را برای حسابرس بایستی با تایید هردو مدیر می بوده بعدا متوجه شده ام که ایشان بدون امضا بنده و با امضا صرفا خودشان در مقابل نام بنده و سپس نام خودشان و دقیقا عین هم امضا و این صورت مالی مهم و سند قابل ارایه به مبادی قانونی را ارسال نموده و مورد بهره برداری قرار داده اند که قصد شکایت دارم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
میتوانید نسبت به جعل امضا و سواستفاده از مقام در شرکت از ایشان شکایت کنید . همچنین با مکاتبه با اداره ثبت شرکتها صورتجلسات مورد نظر را با طرح علت مکتوب نمایید تا در اطلاع جریانات قرار گیرند .

سلام با توجه به این که ایشان امضای شما را جعل کرده و این امر اگر باعث ورود ضرر به شما شده باشد ، می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول از وی شکایت کنید .